Bugün yaptığı açıklamayla ülke genelinde dikkatleri üzerine çeken kripto para borsası Thodex krizi büyümeye devam ediyor. Kullanıcıları tatmin eden bir açıklama yapmayan borsanın CEO’suna ait olan Twitter hesabına şu anda erişilemiyor. Hesabın kapatılmış olabileceğinden şüphelenen bir taraf olsa da bir taraf da Faruk Fatih Özer’in gelen tepkiler neticesinde hesabını kapattığı düşünülüyor.
Thodex İçin Tepkilerin Ardı Arkası Kesilmiyor
Kullanıcılarına en azından birkaç gün öncesinden haber vermediği için büyük tepki çeken bu olay çığ gibi büyümeye devam ediyor. Thodex borsası üzerinden şu anda hiçbir işlem yapamayan kullanıcılar haliyle zarar durumlarının ne olacağını merak etmekte. Borsadan bu yönde de bir açıklama gelmeyince olayın artık ciddiye bindiğini söyleyebiliriz. Sadece ortaklık dolayısıyla işlemlerin 5 iş günü kadar askıya alındığını açıklayan borsa ülkemizde on binlerce kripto para yatırımcısına ev sahipliği yapıyor. Bazı büyük ölçekli yatırımcıların da aralarında bulunduğu bu topluluğun tek isteği ise borsada kalan paralarını çekebilmek.
İlerleyen saatlerde borsadan bu yönde bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız. Bu yüzden bizleri takipte kalarak gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.
Thodex Açıklama Yaptı Borsa Neden Açılmıyor?