Eğitimden sağlığa, tatilden mobilya alımına aklınıza gelebilecek her türden ihtiyaçlarınız için bütçeniz yeterli olmadığında PTT ve Aktifbank işbirliği ile sunulan N Kolay kredi yanınızda. İhtiyaçlar bu şekilde artış gösterdiğinde onları ertelemek yerine kolayca çekebileceğiniz kredinizle hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Üstelik de uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile. İşte PTT Aktifbank işbirliği ile sunulan N Kolay kredi olanakları ve detaylar!
Kefilsiz Şartsız Kredi!
Eğitimden sağlığa, tatilden tadilata birçok ihtiyacınız için kullanabileceğiniz PTT Aktifbank işbirliği ile sunulan kredi için bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı %2,49. Maksimum 36 ay vade ile ödeyebileceğiniz kredinizin taksitlerini bütçenize göre esnek bir şekilde belirleyebilirsiniz. Bu koşullarda çekeceğiniz örneğin 10.000 TL tutarındaki krediniz için ödeyeceğiniz aylık taksitleriniz 457,22 TL olurken toplamda ödeyeceğiniz tutar ise 16.509,92 TL’dir. Kredi başvurularınızı ise isterseniz size en yakın PTT şubesinden isterseniz internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
Kredi Notunuz Önemli
Bankaların müşterilerine kredi verirken dikkat ettikleri kriterlerden birisi de banka kredi notudur. Bu konuda Aktifbank da kredi değerlendirmesi yaparken kredi notunu baz alan bankalar arasında. Dolayısıyla N Kolay kredi alabilmenizin önemli koşullarından birisi de makul bir kredi notuna sahip olmanız. Bu nedenle PTT Aktif Bank ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için de kredi notunuzun 1100 ile 1900 arasında olması gerekiyor.
Gerekli Belgeler
PTT Aktif Bank bireysel ihtiyaç kredisi başvurunuzu yaptıktan kısa bir süre sonra, kredinizin onaylanıp onaylanmadığına dair cevabınız tarafınıza bildirilir. Ardından, krediniz onaylandıktan sonra aşağıdaki belgeleri bankaya ulaştırmanız gerekiyor:
- Kimlik, ehliyet ya da pasaportunuzun fotokopisi
- İkametgah belgeniz (Eğer yoksa son 3 aya ait doğalgaz, su ya da elektrik faturanız)
- Gelirinizi gösterir belge
- Serbest meslek sahipleri ya da ticaret erbaplarından; son yıla ait vergi levhası, bilanço ve gelir tablosu, Ticaret Sicil Gazetesi, Oda kayıt belgesi.
- Ücretli çalışanlardan maaş bordrosu ya da maaş yazısı.
- Emeklilerden emekli maaşı hesap cüzdanı.
- Gayrimenkul geliri beyan edenlerden; gelire konu olan tapu belgesi ve ilgili kira kontratı.
- Menkul kıymet geliri elde edenlerden ise faiz gelirini gösteren hesap cüzdanı