Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden bankalardan birisi olan Akbank, söz konusu ilerlemeleri en hızlı şekilde bünyesine alarak müşterilerine en hızlı ve en modern hizmeti sunmayı hedefleyen bankalardan birisi. Eğitimden sağlığa, evlilik masraflarından tatile ya da mobilya alımına kadar hemen her şey için kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi başvurularında da Akbank olabilecek en hızlı şekilde ihtiyaçlarınıza yetişiyor. Eskisi gibi kefil arama, evrak toplama, belge peşinde koşarak başvuru sürecini uzatan her uygulamayı bitiren Akbank, Anında Kredi ile saniyeler içerisinde kredi başvurusu yapmanıza olanak tanıyor. İşte Akbank anında kredi ve detaylar!
Işık Hızında Kredi
İhtiyaçlarınız ışık hızıyla ortaya çıkarken o ihtiyaçları karşılamak için ihtiyacınız olan kredinin başvurusuna günlerce uğraşmak istemiyor musunuz? Öyleyse sizin için doğru adres Akbank. Akbank; tonla belge toplama, kefil bulma ve başvuru sonucunu öğrenebilmek için günlerce bekleme devrini geride bırakan bir kredi ile karşınızda. Artık finansal ihtiyaçları için Akbank’a gelenler bulundukları yerden saniyeler içerisinde başvuru yaparak dakikalar içerisinde ihtiyaçları olan krediye ulaşabiliyorlar. Şubeye bile gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ya da Akbank İnternet şubesi üzerinden kolaylıkla yapabileceğiniz kredi başvurunuz dakikalar içerisinde değerlendirilerek sonuç tarafınıza bildirilir. Maksimum 36 ay vadeye kadar çekebileceğiniz kredi için bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı ise yalnızca yüzde 2,41. Bu faiz oranından çekebileceğiniz örneğin 10.000 TL kredi için ödeyeceğiniz aylık taksitler ise 450,69 TL’dir. Toplam bankaya geri ödeyeceğiniz miktar ise 16.224,72 TL olarak belirlenir.
Başvuru Şartları
Maksimum 100.000 TL’ye kadar çekebileceğiniz Akbank Anında Kredi olanaklarından yararlanabilmek için 18 yaşınızı doldurmuş olmanız, makul bir kredi notuna sahip olmanız ve belgelendirilebilir bir gelire sahip olmanız gerekiyor. Başvurunuzun onaylanmasının ardından ise size en yakın akbank şubesine şu evrakları götürmenzi gerekir:
- Nüfus cüzdanı
- İkamet belgesi veya fatura
- Gelir Belgesi:
- Memurlar için maş bordrosu
- Özel sektör çalışanları için maaş bordrosu ve şirket imza sirküleri
- Emekliler için emekli aylık dökümü
- Şirket ortakları için güncel vergi levhası, bilanço, gelir tablosu, imza sirküleri ve oda kayıt belgesi
- Çiftçiler için çiftçilik belgesi, arazi tapu fotokopileri
- Gayrimenkul kira geliri olanlar için tapu belgesi, ilgili kira kontratı