IMKB
60.608
DOLAR
1,5155
EURO
1,9265
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Berhan Şimşek'in yeni görevi belli oldu: Erzakçılık
İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek CHP’nin her fırsatta karşı çıktığı vatandaşa yapılan yardımlar için de hareteke geçti.
26 Temmuz 2010 / 10:19
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'dan boşalan genel başkanlık koltuğuna oturmasının ardından İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilen Berhan Şimşek, kendisinden önce il başkanlığı yapan Gürsel Tekin'in çarşaf açılımını eleştirdi. Şimşek CHP'nin her fırsatta karşı çıktığı vatandaşa yapılan yardımlar için de start verdi.

EN FAZLA 3 GÜN KORURLAR

Şimşek, Gürsel Tekin'in tartışmalı çarşaf açılımına yönelik, “Bunlar popülist hareketler. Ben hayatım boyunca popülist olmadım, o nedenle açılıma inanmıyorum” dedi. CHP'nin 'Nişantaşı' partisi olduğu eleştirilerine de yanıt veren Şimşek, “Biz 'cumhuriyet fazilettir' derken, bunun bilincinde olabilecek kitlelere hitap ettik. Bu sırada kırsalda, köyde, gecekondu da yaşayanların ekonomik meselelerini gündeme getirmedik. Bunu ifade ederken, kırsalda oturan insanların ekonomik meselelerini çok fazla gündeme getirmedik. Yanlış buydu. Bir tiyatro oyunundan hatırlarım aç karnına namus 3 gündür. Yani aç, işi olmayan, aşı olmayan insan laikliği de cumhuriyeti de 3 gün koruyabilir” diye konuştu.

Erzak yardımı yapacak

Şimşek Ramazan ayı boyunca İstanbul'da erzak dağıtacaklarını belirterek, “Benim de İstanbul'da Güneydoğum var. Benim de burada ihitiyaç sahiplerim var. Kostümden, kılıktan, kıyafetten, erzak da dahil dağıtacağım. Ama bunu dağıtırken insanların gözüne sokmayacağız. Ramazan'da çok ciddi sayıda, ihtiyaç sahiplerine erzak dağıttıracağım. Tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” dedi.

"Berhan Şimşekten çiftestandartlı Artistlik Hissettim"
misafir
"Yiğidi Öldür,Hakkını Yeme"Atasözümüzden hareketle T.C.Devletinin Başbakan Yüce Türk Ülkücüsü Mustafa Pehlivanoğlu ve Devrimci diye bilinen Necdet Adalı'nın İdamları konusunda bir şekilde denge tutma amaçlı açıklamalarda bulundu.Berhan Şimşek'in eleştiri mahiyetindeki söylemlerinde Necdet Adalı,Erdal Eren ve Deniz Gezmiş olmasına rağmen Yüce Türk Milletine saygı ve sadakatla bağlı,Yüce Türk Ülkücüsü Mustafa Pehlivanoğlu'na yapılan haksızlıktan bilinçli bir şekilde kaçınmış olması,Yüce Türk Milletinin Bebeklerine ,Askerlerine,Yiğitlerine karşı sinsi bilinçaltı Aktif husumetinin gerçeğidir diye hissediyorum.Beyni içersindeki vahşet virüsleri Yüce Türk Milletine karşı kullandığını Sayın Başbakanı eleştirdiği yazıdan hissetmiş bulunmaktayım.Ben Türk Ülkücüsüyüm.Buna Rağmen Deniz Gezmiş'e vatan haini diyenlerin dilini kesiyorum.Türk Ülkücüsü Olmama rağmen,sanatından dolayı Yılmaz Güney'e Toptaşı Cezaevinde iken Üsküdar Ahmediye'den baklava taşıdım.Hayatta ise F.B.futbolcu Emin'in eniştesi Ömer Abimiz canlı şahidimizdir.Deniz Gezmiş ABD Emperyalizmine karşı çıkmış,Türk Askerinin Yaka Düğmesini koparanları Düşman ilan etmiş Devrimci Yüce Türk Ülkücülerinden bir tanesidir.Peyami SAFA'nın "Kızıl Çocuğa Mektuplar!..." kitabını anlayarak okumaya çalışınız.Öyle çiftestandartlı eleştirilerle ancak ABD conilerine selpak mendili oluverirsiniz.
26 Temmuz 2010 Pazartesi 12:00